Impulse Space و Relativity Space اولین مأموریت خود به مریخ را سال 2026 انجام می‌دهند

دو شرکت خصوصی فضایی Impulse Space و Relativity Space اعلام کردند که مأموریت‌های خود برای سفر به مریخ را در سال 2026 انجام خواهند داد.

براساس گزارش SpaceNews، مدیران این دو شرکت فضایی طی سخنرانی خود در جلسه [سفر] انسان‌ها به مریخ (Humans to Mars Summit) اعلام کردند مأموریت آن‌ها که ابتدا برای سال آینده برنامه‌ریزی شده بود، اکنون در سال 2026 انجام می‌شود.

هرچند آن‌ها به دلیل مشخصی برای تأخیر برنامه‌های خود اشاره نکردند، اما ظاهراً تصمیم Relativity Space برای توقف تولید موشک Terran-1 به‌منظور تمرکز روی توسعه موشک نسل بعدی Terran-R، در آن نقش داشته است. انتظار می‌رود تا این موشک در سال 2026 آماده شود.

Relativity Space اولین پرواز موفق Terran-1 را در ماه مارس انجام داد؛ هرچند موشک چاپ سه‌بعدی این شرکت نتوانست به مدار برسد. درست مانند استارشیپ اسپیس‌ایکس، قدرتمندترین راکت تاریخ که در اولین تلاش خود نتوانست به مدار برسد، پرتاب اولیه Terran-1 نیز اطلاعات ارزشمندی را به مهندسان آن ارائه کرد.

Terran-R نیز قرار است به‌صورت چاپ سه‌بعدی طراحی شود و قادر خواهد بود تا ظرفیتی معادل 33,500 کیلوگرم را به مدار حمل کند. Relativity Space قصد دارد از قابلیت‌های این موشک پیشرفته در مأموریت خصوصی خود به مریخ استفاده کند که ابتدا در ماه ژوئیه سال گذشته اعلام شده بود.

Impulse Space نیز در مأموریت آینده خود به مریخ، از موشک کروز (Mars Cruise Vehicle) و فرودگر مریخ (Mars Lander) خود کمک خواهد گرفت.

ایجاد یک زنجیره پایدار برای سفر به مریخ

«جاش بروست»، معاون ارشد عملیات درآمد Relativity Space، در این جلسه توضیح داد که این دو شرکت قصد دارند درنهایت یک «زنجیره تأمین ثابت به مریخ» توسعه دهند. برای تحقق این هدف، آن‌ها قصد دارند هر 26 ماه، یک مأموریت به مریخ را انجام دهند. او گفت:

«با مقرون‌به‌صرفه‌ترکردن حمل‌‌‌و‌نقل به مریخ، این حلقه تکرار را فراهم می‌کنید که می‌تواند منجر به پیشرفت‌هایی شود که قبلاً نمی‌توانستیم آن‌ها را تصور کنیم.»

بااین‌حال، Relativity Space و Impulse Space اولین شرکت‌های خصوصی نیستند که مأموریتی به سیاره دیگر را انجام می‌دهند. شرکت Rocket Lab نیز اخیراً یک مأموریت شخصی برای سفر به سیاره زهره را اعلام کرد که قرار است در سال جاری انجام شود و هدف آن بررسی احتمال وجود حیات میکروبی در جو فوقانی سیاره همسایه ماست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *